Verkeersschool Louana
Openingstijden kantoor: Ma - Wo : 10:00 - 19:00 | Do - Vr : 18:00 - 19:00 0316-528454

Bromfiets

Eindelijk niet meer fietsen! Gas geven en gaan!.

Eindelijk niet meer fietsen! Gas geven en gaan!.

Bromfiets

Theoriedagcursus

De beste manier om je theoriecertificaat te behalen, is het volgen van een theoriedagcursus.

Zaterdag 16 november 2019inschrijven
Zaterdag 14 december 2019inschrijven

Je kan op theorieexamen na de cursus, je moet dan wel minimaal 15.5 jaar zijn.

Dagcursus op vrijdag 18 OKTOBER is in de herfstvakantie van de middelbare scholen in de regio Liemers.

Als je een dagcursus hebt uitgezocht en je geeft jezelf hiervoor op, bellen wij binnen 2 werkdagen om nog wat uitleg te geven en de examendatum en examentijd met je te overleggen. Reserveer niet op het laatste moment om te voorkomen dat je geen tijd meer hebt om je voor te bereiden en nog een examen kan reserveren kort na de dagcursus.

Bromfiets Theorie

De beste manier om je theorie voor de bromfiets te behalen, is het volgen van een theoriedagcursus. De theoriedagcursus wordt van 09:00 tot 17:00 op de Verkeersschool gegeven. Deze dag wordt besteed aan uitgebreide uitleg over de theorie. Alles wat je moet weten voor het theorie-examen komt deze dag uitgebreid aan bod en je leert van een docent bijvoorbeeld ezelsbruggetjes. Verder krijg je tussendoor wat korte proefexamens. Bij deze dag krijg je van ons 10 proefexamens, die je via onze website met je smartphone, tablet of computer kunt maken. Heb je de cursus gevolgd en de 10 proefexamens gemaakt, dan ben je klaargestoomd voor het examen bij het CBR. Dit CBR theorie-examen kan dan plaatsvinden in de week na de dagcursus (op tijd reserveren). Heb je zelf al een examen gereserveerd, kun je de dagcursus boeken zonder examen. Heb je nog geen examen gereserveerd, kun je dat gelijk bij het reserveren van de dagcursus regelen. Als je mee wilt doen aan de theoriedagcursus, kun je die via deze site reserveren. Wij zorgen na opgave, dat je gebeld wordt voor uitleg en eventueel het plannen van het theorie-examen. Hierna krijg je zo snel mogelijk het cursusboek thuisbezorgd, zodat je jezelf kunt voorbereiden op de dagcursus. Reserveer je liever niet via internet, dan kun je ook bij ons op kantoor binnen wandelen. Als je komt, neem dan een legitimatiebewijs mee en contant geld of je pinpas om de dagcursus en het eventuele theorie-examen te betalen. Deze theoriedagcursus kan door iedereen gevolgd worden. Door de manier waarop de dagcursus gegeven wordt, is hij ook uitermate geschikt voor personen met autisme, ADHD of dyslectie. Mocht je ervoor kiezen bij de Verkeersschool de theorie te volgen, ben je daarna vrij om te bepalen waar je de praktijk opleiding wilt doen.

Bromfiets theoriedagcursus

Theoriedagcursus (inclusief examen, cursusboek en 10 proefexamens via internet) €  140,00

Theoriedagcursus (inclusief cursusboek en 10 proefexamens via internet) €  100,00

Bromfiets enkel een theorie-examen €  40,00

Verder is het mogelijk voor personen met dyslectie of personen die meer tijd nodig hebben om het examen te maken, extra examentijd bij het CBR te kopen. Een normaal examen duurt 30 minuten en kost € 40,00. Maar voor € 10,00 extra, krijg je 15 minuten extra examentijd. Een verlengd examen duurt dus 45 minuten en kost € 50,00. Wel moet je er rekening mee houden dat er op een verlengd examen een wat langere wachttijd zit.

Mochten er redenen zijn waardoor ook extra examentijd niet voldoende is om een theorie-examen te kunnen afleggen, is er nog een mogelijkheid voor een individueel voorleesexamen. Dit individuele examen duurt 50 minuten en kost € 95,00. Wel moet je er rekening mee houden dat er op een individueel examen een wachttijd zit van ongeveer 6 weken.  

Mocht je zeer veel moeite hebben met het leren van de theorie is het ook mogelijk om privélessen te volgen. Deze lessen worden dan in overleg met de instructeur gepland. Privé theorieles kost € 44,00 per 60 minuten. Bij deze theorieles wordt er gewerkt met een speciaal theorieboek dat helemaal gericht is op personen die moeilijk leren. Dit speciale boek kost € 32,00.

 

 

Theorie examenzaal CBR

Een andere manier om je theorie voor de bromfiets te behalen is zelfstudie. In dat geval koop je een boek en eventueel wat proefexamens om hier vervolgens zelfstandig mee aan de slag te gaan, tot jij denkt klaar te zijn voor het examen bij het CBR.

Deze boeken zijn te koop op de Verkeersschool en via deze site.
Een leerboek (theorie reader) voor de bromfiets theorie kost € 22,00.

Wil je alleen een afspraak maken voor een los theorie-examen, kun je dit examen via deze site reserveren. Wij zorgen na opgave, dat we je zo snel mogelijk bellen om de mogelijke examendata te bespreken. Ook is het mogelijk om langs de Verkeersschool te komen en je hiervoor op te geven. Als je komt, neem dan een legitimatiebewijs mee en contant geld of je pinpas om het examen te betalen. De kosten van het theorie-examen zijn € 40,00. Je kunt, als je langskomt, in het systeem van het CBR zelf je examendatum kiezen.

Om een theorie-examen te kunnen afleggen moet je, op de dag van het theorie-examen, naar het CBR meenemen:
- Geldig legitimatiebewijs (kaart onbeschadigd en geldig op de examendag)
- Reserveringsnummer (staat op de uitnodiging van het CBR)

Om een theorie-examen te kunnen afleggen moet je naar het CBR om examen te doen. Het adres is: Hazenkamp 10, in Arnhem.

Nadat je geslaagd bent is de theorie 1,5 jaar geldig.

© Verkeersschool Louana | Webdesign & CMS : DO-IT Online | Voorwaarden
© Verkeersschool Louana | Webdesign & CMS : DO-IT Online | Voorwaarden