Verkeersschool Louana
OPENINGSTIJDEN KANTOOR: Maandag tot en met Woensdag van 10:00 tot 19:00, Donderdag & Vrijdag alleen op afspraak 0316-528454

Over ons

Verkeersschool Louana stelt zich
aan u voor...

Verkeersschool Louana stelt zich
aan u voor...

Over ons

Louana Rijopleidingen B.V.

Louana Rijopleidingen B.V. is opgestart in 1985 als hobby in de avonduren, in 1987 is van deze hobby een beroep gemaakt op dat moment nog rijdend met 1 auto. In 1989 reden er ondertussen 3 auto's en zijn wij begonnen met het geven van motorrijles en het verzorgen van rijlessen in een automaat. Later is hier nog auto met aanhangwagen en bromfiets bij gekomen.

Momenteel rijden er 8 schakelauto's (MINI), 1 automaat (MINI), 4 motoren Yamaha MT-125A voor A1(11kilowatt) en de YAMAHA MT-07, zowel voor de categorie A2 als zware categorie (onbeperkt) en wordt er met een BMW X3 aanhangwagen rijles gegeven. Verder wordt er nog bromfietsrijles gegeven op 3 bromfietsen (HONDA ZOOMER). Ook worden er theorielessen gegeven voor auto, motor en bromfiets.

Het is gebleken dat kwaliteit de belangrijkste eis is voor de keuze van de verkeersschool en gelukkig kunnen we zeggen dat we die kwaliteit leveren. Onze instructeurs volgen alle cursussen die er op dit gebied maar gegeven worden. Verder is het binnen Louana Rijopleidingen B.V. geTheorielokaalbruikelijk een zo persoonlijk mogelijke aandacht aan de leerlingen te geven, wat betekent dat een instructiekaart wordt bijgehouden waarop de vorderingen per rijles worden vermeld en elke leerling krijgt één vaste instructeur. Er werken in ons team zowel vrouwelijke als mannelijke instructeurs. In de lesauto's wordt niet gerookt. Binnen ons team zijn specialisten werkzaam voor het lesgeven aan leerlingen met autisme, ADHD, rijangst en faalangst. De theorie opleidingen worden gegeven op een manier dat ook leerlingen met dyslectie goed kunnen meekomen.

We zijn gevestigd aan de Didamseweg 86 in Zevenaar. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met woensdag van 10:00 tot 19:00. Op donderdag en vrijdag alleen op afspraak. De lessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00.

© Verkeersschool Louana | Webdesign & CMS : DO-IT Online | Voorwaarden
© Verkeersschool Louana | Webdesign & CMS : DO-IT Online | Voorwaarden