OPENINGSTIJDEN KANTOOR: Zonder afspraak op Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Vacatures 0316-528454

Nadia Safy-Shapour

Instructeur auto

Mijn naam is Nadia, 39 jaar oud en woon in Arnhem.

Na een aantal jaren als tandartsassistente te hebben gewerkt miste ik op een gegeven moment de uitdaging in mijn werk. Na enige tijd onderzoek te hebben gedaan om te kijken wat ik leuk vond om te doen kwam ik bij rijinstructrice uit. In 2020 liet ik mij dan ook met veel plezier omscholen.

Ik ben gepassioneerd om anderen te helpen en te begeleiden bij het leren auto rijden. Het geeft mij voldoening om te zien hoe mijn leerlingen groeien en zelfvertrouwen opbouwen achter het stuur.

Verder geloof ik dat ik met mijn kennis en geduld een waardevolle bijdrage kan leveren aan het vormen van veilige en verantwoordelijke bestuurders. Het is mijn doel om mijn leerlingen te inspireren en te motiveren om hun rijvaardigheid te ontwikkelen en succesvol hun rijbewijs te behalen.

Wil jij op een relaxe manier rijlessen volgen bij een spontane, gezellige instructrice dan ben je bij mij van harte welkom. Binnenkort zal ik meer lesgeven in Arnhem.

Groetjes.

Nadia

Nadia spreekt de talen:

  • Nederlands
  • Redelijk Engels
  • Afghaans/Farsi
  • Iraans
Terug naar overzicht
Louana Mini lesauto

TIJDELIJKE ZOMERACTIE AUTO: voordeelpakketten nu met gratis tussentijdse toets t.w.v. € 255,- en 1 theoriedagcursus  t.w.v. €100,-!

Nu ook: Online theoriepakket van PlanGo auto   Nederlands   Engels

Online Theorie Motor   bromfiets

Wij rijden in regio Doetinchem, Arnhem, Zevenaar.

Wij hanteren geen wachttijd.

 

> Naar de website