Verkeersschool Louana
Openingstijden kantoor: Ma - Wo : 10:00 - 19:00 | Do - Vr : 18:00 - 19:00 0316-528454

 

 

KLEIN VAARBEWIJS 1


Dagcursus:

De cursus vaarbewijs wordt gegeven als dagcursus. We werken tijdens de dagcursus uit ons zelfontwikkelde cursusboek. In dat boek staat alle stof die je moet kennen om te slagen voor het vaarbewijs zonder overbodige informatie. Ook ontvang je bij de cursus een internetkaart waarmee je zelf op internet proefexamens kunt maken. 

Dagcursussen;

Zaterdag 14 SEPTEMBER van 09:00 tot 17:00
Zaterdag  2  NOVEMBER  van 09:00 tot 17:00
     (2 November = laatste cursus i.v.m. het sluiten van de VAMEX)

LET OP!!:
In 2020 stopt de VAMEX met het afnemen van het theorie examen vaarbewijs. De examens gaan dan verplaatsen naar het CBR, waar ook de examens voor bijvoorbeeld het auto rijbewijs worden afgenomen. Of er dan ook direct praktijk verplicht gesteld wordt is nog niet duidelijk, maar de verwachting is dat dit niet lang op zich zal laten wachten.

Prijzen Dagcursus;

Prijzen: Dagcursus                        
€ 100,00

Los cursusboek €   22,00

10 Internet examen`s €   20,00

Een dagcursus is inclusief het cursusboek en de internetkaart. Ook zorgen wij tijdens de cursus voor koffie, thee en frisdrank. Neem wel zelf een lunchpakket mee. De dagcursus is exclusief het examen bij de VAMEX. Deze kun je zelf reserveren bij de VAMEX.

Examen reserveren:
Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je examen doet. Reserveren voor het examen doe je op www.vamex.nl. Op deze site ga je naar de button “direct inschrijven”. Hier geef je aan welk examen je wilt afleggen (Klein Vaarbewijs 1) en op welke locatie (Zwolle is de dichtstbijzijnde). Je kunt dan meteen zien welke examen data er beschikbaar zijn. Heb je een dagcursus gedaan, dan is het aan te bevelen om een datum vlak na de cursus te reserveren. Dan zit alle kennis nog voor in het geheugen. Kies één van de examen data en druk op reserveren. VAMEX heeft dan een aantal gegevens van je nodig waaronder je BSN nummer. Zodra je € 42,00 hebt afgerekend via iDeal, is het examen voor je gereserveerd. Je krijgt daarvan een bevestiging per mail.

Opgave:
Als je mee wilt doen met de cursus verzoeken we je om je tijdig aan te melden. Je moet immers tijdig zorgen voor een examen bij de VAMEX. Ook zorgen we dat na opgaven het cursusboek zo spoedig mogelijk bij je in de brievenbus ligt. Dit cursusboek kun je dan gebruiken om je voor te bereiden op de dagcursus. Het cursusboek voor de cursus thuis goed doornemen zorgt ervoor dat je op de cursus makkelijker kan meekomen.

Individuele begeleiding:
Als je liever niet in groepsverband les krijgt of faalangstig bent, is het bij ons ook mogelijk om privélessen af te spreken voor het vaarbewijs. Zo'n les kost € 44,- inclusief BTW per 60 minuten. 

Docent:
De lessen zullen worden gegeven door Floortje Visser. Floortje heeft zelf als lifeguard met verschillende soorten boten gevaren bij diverse brigades aan de Nederlandse kust. Ze geeft nu al enkele jaren theorie- en praktijkopleidingen bij Louana Rijopleidingen. Voor meer informatie neem contact op met Louana Rijopleidingen op telefoonnummer 0316-528454 of rechtstreeks met Floortje op 06-35113512.

Zie je op de cursus!

© Verkeersschool Louana | Webdesign & CMS : DO-IT Online | Voorwaarden
© Verkeersschool Louana | Webdesign & CMS : DO-IT Online | Voorwaarden